noracharles: (Default)
[personal profile] noracharles
Aarstiderne har ændret deres hjemmeside så aarstiderne.com er blevet meget svær at læse. Hvor jeg før med stor fornøjelse droppede forbi for at ose og derfor fik puttet lidt ekstra økologiske grønsager i indkøbskurven er det nu en frustrerende og langsommelig affære at handle.

Hjemmesidedesigneren har tilsyneladende aldrig hørt om tilgængeligt design, for kontrasten er lav, det er svært at orientere sig visuelt, og siden kan slet ikke benyttes uden javascript!

Jeg har ikke lyst til at bruge en halv time på at handle over nettet fordi aarstiderne.com er elendigt programmeret og ikke virker, så kan jeg næsten ligeså nemt tage på grønttorvet. Jeg har ihvertfald slet ikke lyst til at finde mig i flabede, afvisende svar fra den hvis job det er at indsamle kundekommentarer om funktionaliteten af Aarstidernes nye hjemmeside.

Sørgeligt at aarstiderne.com kører en ny medlemskampagne, samtidig med at jeg som plejer at anbefale dem til alle venner og bekendte nu leder efter en anden grønthandler som leverer i mit område.

Heldigt for Aarstiderne at trustpilot kræver login via facebook, så jeg ikke revser dem der. Jeg er seriøst vred over den behandling jeg som loyal kunde har fået, efter at have ulejliget mig med at give dem den feedback de har bedt om. Hvorfor spørger de hvis de er ligeglade med svaret, og forklaringen, og screen-shottet? Hvorfor har de sådan en fucking amatør til at programmere deres hjemmeside, og, hvad værre er, besvare kundefeedback?

Nogen der har nogen erfaring med holistia.dk? De har åbenbart en bod fast på grønttorvet, og leverer også.

Profile

noracharles: (Default)
Nora Charles

November 2016

S M T W T F S
  12345
67891011 12
13141516171819
20212223242526
27282930   

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags