noracharles: (Default)
[personal profile] noracharles
Der er en tendens til at det er kikset eller uhøfligt at poste offentligt uden at det er på engelsk.

Men hvorfor skal alting foregå på de andres præmisser? Nogle ting rager ikke nødvendigvis alle seks milliarder mennesker i verden, og hvis det gør, så kan de vel også bruge google translate. Nogle gange er ens modersmål det mest egnede at kommunikere på, og nogle gange er det det mest dejlige og skønne at kommunikere på.

Der er ingenting i vejen med at skrive på engelsk, men det skal ikke være gruppepress der afgør hvilket sprog man bruger.

Jeg tror vi ofte glemmer at virkelig mange af dem vi taler med på engelsk til daglig heller ikke har engelsk som modersmål, fordi vi alle delvist af nød er blevet så flydende i det. Hvor kunne det være rart at snakke bare os imellem, med det sprog og de kulturelle referencer som vi er stærkest i.

[personal profile] yvi har skrevet en indlæg om det, hvor den beder om debat.

(no subject)

Date: 2011-08-13 05:57 pm (UTC)
blnchflr: Captain America Civil War (Default)
From: [personal profile] blnchflr
Men personerne var kedelige?? Cordelia er en af de der kvindelige karakterer, som ikke er en awesome kvindelig karakter, men en awesome karakter på trods er hun er kvinde (så godt som alle andre kvinder i bogen er derimod som kvinder jo er, dumme kællinger - ok, det er ikke så grelt som i Pave Johanne, men derhenad).

Men jeg løber jo ikke på løbebånd, og helst på grus, når jeg kan komme til det. Så det er nok ikke skoen for mig. Kunne i stedet prøve med de mere sko-agtige minimalistiske sko, men så er jeg bange for at få et par ikke-støttende, som dem jeg havde før mine nuværende. Det er meget svært at regne ud, hvad man skal, når man ikke bare har penge til at købe løs :o)

Urgh, jeg kom for sent i sidste uge; ikke fordi jeg løb først, hvilket jeg gjorde, men fordi jeg sad og hang over computeren bagefter, mens jeg spiste morgenmad og drak kaffe. Meget ubehagelig - har selvfølgelig sørget for at arbejde endnu længere i den anden ende, men stadig øv.

Kommst du ins chat?

Profile

noracharles: (Default)
Nora Charles

November 2016

S M T W T F S
  12345
67891011 12
13141516171819
20212223242526
27282930   

Page Summary

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags